Ongepolijste uitgave

Kookboek voor IJzervreters

Sommige ideeën reizen een tijdje met je mee in je achterhoofd. Ze dwalen daar rond, op zoek naar een plek om te landen en te aarden. Dat kan best een tijd duren. Zo dwalen in mijn achterhoofd al jaren van dit soort ideeën rond, soms buitelen ze over elkaar heen, gaan de strijd aan wie de eerste landingsrechten heeft. Vandaag gaat het om het nog ongeschreven “Kookboek voor IJzervreters”. Na een zoveelste fotosessie op een slooplocatie, kwam dit idee met een zachte plof tot stilstand. Het boek is nog niet geschreven en zal ook niet geschreven worden. Dat is niet nodig, het ontwerp van het omslag spreekt al boekdelen. Je eigen fantasie loslaten op de inhoud is spannend genoeg.
Vanavond eten we verwrongen spaghetti van gehard ijzer met betonballetjes. Kunnen we er morgen weer tegenaan!